Hizmet Sözleşmesi

  • 1.1  www.aracmuayenerandevu.com.tr  Danışmanlık ve rezervasyon hizmeti veren özel bir kuruluştur. Müşterilerimizin araç muayene konularında bilgilendirilmesi ve ihtiyaç dahilinde karmaşık yazılım sistemleri üzerinden randevularını alamayan müşterilerimizin randevu taleplerinin tüvtürk online rezervasyon sistemi üzerinden gerçekleştirilmesi üzerine kuruludur.
  • 1.2  Şirketimizin  “Tüv” (Türkiye’de anılan ismi Tüvtürk) uluslararası özel ticari kuruluşu ile ticari bir bağı yoktur. 
  • 1.3  Hizmetlerimiz;  iş takipçiliği, ve takip hizmetleri faaliyeti kapsamında vergiye mükellef olup, Şirketimiz bu hizmetle müşterilerimizi muayene öncesi detaylı teknik bilgilerle bilinçlendirip, sorunsuz ve kısa yoldan araç muayenesine hazırlamaktadır. Müşterilerimize  danışmanlık  ve iş takipçiliği kapsamında muayene için gerekli belgeler, araç muayene sırasında aranılan evraklar, aracınızın genel borç durumları, araç muayene ücreti bilgilendirmesi,  gerekli ekipmanlar, randevu bilgileri, online rezervasyon ve isteğiniz istasyon ve araç muayenesi hakkında gerekli bilgiler verilmektedir.
  • 1.4  Alınan Hizmet bedeli, verilen bilgi ve danışmanlık, iş takipçiliği, SMS  bilgilendirmesi, yapılan iletişim, randevu almak için harcanan personel giderleri,  irtibat giderleri ve ödenen vergiler kapsamındadır. Bu hizmet bedeli kesinlikle randevu ücreti olarak algılanmamalıdır ve randevu ücreti olarak alınmamaktadır.
  • 1.5 Verilen  hizmet karşılığında KDV dahil 13 TL hizmet bedeli alınmaktadır.
  • 1.6  Hizmetimizi almaya başlayan müşterilerimiz hizmet koşullarını kabul etmiş sayılır. Yardım sayfasına bakınız.
  • 1.7 Araç Muayeneye ruhsat sahibi yerine bir başka şahıs gidecekse, bu kişinin çağrı merkezimiz üzerinden  tarafımıza ulaşarak bilgilendirilmesi yada randevuyu alan kişi tarafından bilgilendirilmesi  gerekmektedir.
  • 1.8 Aracınızla randevu aldığınız araç muayene İstasyona gitmeden önce sistemlerimiz üzerinden ve E-Devlet  üzerinden araştırma yaparak ilgili aracın vergi borcu, trafik cezası, KGS ve  OGS geçiş borçları olmadığından emin olunuz. Yasal borçları olan araçlar, araç muayene istasyonuna kabul edilmez. Borçlarınızı ödemiş olmanıza rağmen bankalardan yapılan ödemeler  bazı durumlarda ödeme sistemine anlık yansımadığı için borçlarınızı vergi dairesinden de sorgulayabilirsiniz. Olası durumlarda bankadan yapmış olduğunuz ödemeler sisteme yansımazsa ödeme makbuzu yahut banka dekontu ile  motorlu taşıt vergi dairesine giderek sisteme yansımasını sağlayabilirsiniz.
  • 1.9  Şirket araçlarını araç muayene götürmek için ilgili  belge ibraz edilmesi gerekmektedir. İlgili belgelerin hazırlanmaması durumunda aracınız muayene kabul edilmez bu durumda Araç Muayene Randevu Alma ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. verdiği hizmetin ücret iadesini yapmaz ve sorumlu tutulamaz
  •  1.10 Müşterimiz randevu  saatinden 15 dakika önce muayene istasyonuna ulaşmalı, sıra numarası alması gerekmektedir. Tarafımızca alınan randevuda geç kalmanız durumunda randevunuz, sistem tarafından otomatik  iptal edilecektir. Bu durumda Araç Muayene Randevu Alma ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.verdiği hizmetin ücret iadesini yapmaz ve sorumlu tutulamaz.
  • 1.12 Müşteri temsilcimiz  tarafından yapılacak yanlışlık durumunda doğacak zararınızı karşılamayı taahhüt ederiz. Hukiki Şartlar bölümünü inceleyiniz.