Hukuki Şartlar

Hukuki Şartlar

1. Araç Muayene Randevu  Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi ile olan ilişkiniz

1.1   http://www.aracmuayenerandevu.com.tr web sitesi aracılığı  ile ulaştığınız Araç Muayene Randevu Hizmeti ile ifade edilen, ticari merkezi şubesi  Saadetdere Mah. Tonguçbaba Cad. No:21 Esenyurt / İstanbul adresinde bulunan  Araç Muayene Randevu  Alma Hizmetleri Limited Şirketidir.

1.2   Araç Muayene Randevu  Alma Hizmetleri Limited Şirketi ile sizin aranızda olan hukuki anlaşma, (A) bu dokümanda belirtilen koşul ve şartlardan, (B) Araç Muayene Randevu  Alma Hizmetleri Limited Şirketi ’nin Gizlilik Politikası’ndan(http://www.aracmuayenerandevu.com.tr/ ve  (C) Araç Muayene Randevu  Alma Hizmetleri Limited Şirketi Hizmet Koşullarından (http://www.aracmuayenerandevu.com.tr/ meydana gelir. (Bunlar topluca “Şartlar” olarak anılacaktır).

1.3 Şartlar, Hizmet’i kullanımınıza ilişkin olarak siz ve Araç Muayene Randevu  Alma Hizmetleri Limited Şirketi arasında yasal olarak bağlayıcı bir anlaşma teşkil eder.

2. Şartlar’ın kabulü

2.1 Hizmet’i kullanabilmeniz için, öncelikle Şartlar’ı kabul etmelisiniz. Şartlar’ı kabul etmiyorsanız Hizmet’i kullanmamalısınız.

2.2 Şartlar’ı kabul etmek için Hizmet’i kullanmanız yeterlidir. Hizmeti talep ettiğinizde, ödeme yaptığınızda yada çağrı merkezime başvurduğunuz andan itibaren Araç Muayene Randevu  Alma Hizmetleri Limited Şirketi ’nin verdiği danışmanlık Hizmetini kullanmaya başlamış ve Şartları kabul etmiş olduğunuz şeklinde değerlendireceğini anladığınızı kabul edersiniz.

2.3 Yasal süreçlerde kayıtlarınızda bulunması için bu  Şartların bir çıktısını almalı veya bir kopyasını saklamalısınız.

3. Site’deki Araç Muayene Randevu Alma içeriği

3.1 Hizmet’teki ve sitemizde bulanan tüm İçerik Araç Muayene Randevu  Alma Hizmetleri Limited Şirketine aittir ya da bunun için Araç Muayene Randevu  Alma Hizmetleri Limited Şirketi ’ne lisansla verilmiştir ve Araç Muayene Randevu ’nun veya Araç Muayene Randevu’ya lisans verenlerin telif haklarına, marka haklarına ve diğer fikri haklarına tabidir. Söz konusu İçerik, Araç Muayene Randevu’un veya varsa Araç Muayene Randevu’ya lisans verenlerin, uygun olduğu ölçüde önceden yazılı izni alınmaksızın hiçbir şekilde indirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, aktarılamaz, yayınlanamaz, sergilenemez, satılamaz, lisansa konu edilemez veya bundan başka bir amaçla faydalanılamaz. Araç Muayene Randevu ve Araç Muayene Randevu ’ya lisans verenlerin İçerik’e ya da İçerik’te açıkça tanınmayan tüm hakları saklıdır.

4. Yetkili Mahkemeler

4.1 Araç Muayene Randevu  Alma Hizmetleri Limited Şirketi tüzel bir kişilik olup Türkiye Cumhuriyetinin Yasalarına Bağlı Vergi Mükellefi bir firmadır. Hukuki anlaşmazlıklarda 5521 sayılı Yargılama Usulünü düzenleyen kanun ile kurulmuş İş kanununa göre İlgili İş Mahkemeleri Yetkilidir. Hizmet sözleşmesi bölümüne bakınız .