Tüvtürk Randevu Al

Tüvtürk randevu için: istasyonlar, randevu iptali, çalışma saatleri, tüvtürk şikayet , araç sorgulama önemli konularda web sitemizde siz değerli araç sahiplerine faydalı ve yararlı bilgiler içeren kapsamlı içerikler sunuyoruz.

Tüvtürk şirketinden bağımsız olarak faaliyet gösteren  haftanın 7 günü 24 saat açık araç Tüvtürk randevu konusunda eğitim almış tecrübeli kadromuzla başvurular doğrultusunda sizlere geri dönüş sağlayarak online müşteri temsilcilerimiz hem güncel hemde güvenilir bilgiler sunarak, sorularınıza çözümler bularak, sizin adınıza Tüvtürk randevu yani“araç muayene randevu alarak“ Tüvtürk randevu alma muayene öncesi merak ettiğiniz her koşulda danışmanlığınızı da yaparak, Tüvtürk randevu alma kaydınızı daha garanti takibini gerçekleştirerek  giriş yaparak yapmanız gerekenleri hiçbir ek ücret almadan mesaj olarak gönderiyor. Hizmet bedelimiz sadece 13.₺ dir. Tüvtürk randevu sisteminde kendi imkanlarınızla da telefon veya resmi sitesi üzerinden yararlanabilirsiniz. Farkımız haftanın 7 günü 24 saat talebiniz doğrultusunda hemen size geri dönüş yaparak aracınızın cinsi ve gerekli durumlara göre muayeneye uygunluğunu (önceden gereken evraklar, engel borcunuzun olup olmadığı, vekalet yazısı gerekiyor mu, sızdırmazlık veya tadilat için gerekli yapacaklarınızı) tespit ederek bilmedikleriniz hakkında daha detaylı bilgiler edinmenizi sağlayarak, rezervasyon bilgilerinizi unutmamanız için SMS olarak gönderiyoruz.

TÜVTURK otomobil sahipleri gereken hazırlıklar aşamasında bilgi edinerek rezervasyon yapmak başta Google olmak üzere Yandex, Yahoo, Bing arama motorlarında en çok tıklanan anahtar kelimeler Tüvtürk – Tüvtürk Muayene – Tüvtürk Randevu – Tüv Randevu – Araç Muayene Randevu olarak trendlerde popülarite kazanmaya devam etmekte. Sayısı en yoğun vasıtalara randevu alma ihtiyacı duyarak bilgi araştırması yapan konumlar: İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Denizli, Gaziantep ve diğer 73 il 5000 konumdan internet sistemimize gelen organik ziyaretçilerden aylık ortalama 100 bin doğal tıklamayla trafik alarak 2010 yılından bu güne kadar ön kayıt yapan 5 milyon müşteriye ulaştık. En çok merak edilen sorular arasında araç muayene randevu esasları, muayene ücretleri, gecikme bedelleri, gereken zorunlu belgeler ve yapılandırma süresi geçen gecikme – cezaları affı, torba yasası indirimi,  istasyon adres bilgileri ve aracın özelliklere değişen koşullardı.

TÜVTÜRK öncesinde araç randevu sahipleri gerekli hazırlık aşamasında bilgi edinerek rezervasyon yapmak için başta Google olmak üzere Yandex, Yahoo, Bing arama motorlarında en çok tıklanan anahtar kelimeler Tüvtürk , Tüvtürk Muayene, Tüvtürk Randevu, Tüv Randevu, Araç Muayene Randevu, olarak trendlerde popülarite kazanmaya devam etmektedir. Araç sayısı en yoğun randevu alma ihtiyacı duyarak bilgi araştırması yapan konumlar: İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Denizli, Gaziantep ve diğer iller den internet sitelerimize gelen ziyaretçilerden aylık ortalama 100 bin tıklamayla trafik alarak 2010 yılından bu güne kadar 1 milyon müşteriye ulaşarak canlı görmekteyiz. En çok merak edilen sorular arasında araç randevu esasları, muayene ücretleri, gecikme ücretleri, gerekenzorunlu belgeler ve süresi geçen gecikme cezaları affı, yapılandırma indirimi,  istasyon adres bilgileri ve aracın özelliklerine göre değişen koşullardır.

Tüvtürk : Ulaştırma Bakanlığı tarafından denetlenerek, Türkak tarafından akredite edilen, Doğuş Otomotiv, TÜVSÜD, Bridgepoint ortaklığından oluşan özel bir şirkettir. Kamu kuruluşu değildir. Periyodik araç muayenesi, yola elverişlilik, tadilat sonrası araç muayene,  zorunlu muayene, egzoz gazı emisyon ölçümü ve tespit muayenesi görevleri verilen bahsi geçen gerçek ismiyle bağımsız, tarafsız ve dürüst politikalarıyla belirli bir süreliğine Türkiye geneline iş ortaklarıyla birlikte (alt işletmecileriyle) araç muayenesi için yetkilendirilmiştir. 81 ilde 300′ e yakın noktada araç muayene istasyonları, 3.500 çalışanıyla sabit ve gezici tesisleriyle aynı standartlara göre araç kabulü yaparak periyodik kontrolleri gerçekleştirmek zorundadır .

Tüvtürk ‘ün açılımı ise ”Kuzey Taşıt Muayene İstasyonları Yapım ve İşletim A.Ş.” faaliyet ünvanı ile merkezi İstanbul adresinden koordine edilerek ülke genelinde araç muayene randevu tesisleriyle resmi tatil hafta sonu pazar günleri hariç sabah 08:00 – 17:30 saatlerinde %90 randevu sistemiyle genel muayene, tekrarı ve yukarıda bahsettiğimiz hizmetler için müşteri kabul işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Araç sahiplerinin Tüvtürk istasyona gitmeden önce gereken evrak, ekipman ve diğer koşullarda yeterli bilgi sahibi olarak belirli bir tarih ve saat dilimine araç plakası, araç cinsi vb. ruhsat bilgileriyle yapılan kayıt işlemine rezervasyon (Randevu) denir. Araç muayene öncesinde Ogs – Kgs geçiş ihlalleri, vergi – bandrol borçları ve trafik para cezalarının olması randevu almaya engel değildir. Araç muayene randevu aldığınız istasyonlara gittiğinizde herhangi bir borcunuzun olmaması gerekir. Araç muayene istasyonlarında bu borçlar tahsil edilmemekte aksi taktirde araç muayene istasyonlarında aracınız işleme alınmayacak olup yeniden randevu alarak, borçlarınızı ödeyerek istasyonlara gitmek zorunda kalırsınız. Araç sahibi dışında herkes sizin adınıza doğru bilgilerle randevu alabilmektedir. 1 yıl içinde aynı plakaya 2 defa randevu 3 defa değişiklik yapma hakkınız olduğundan planınızı buna göre yapınız. Aracınızın Tüvtürk araç muayenesini düzenli olarak yaptırmanız sadece sizin ve ailenizin değil, trafik gecikme cezalarına boşuna para ödemeyerek, trafik seyir halinde aracınızın güvenliği çevrenizdeki tüm canlıların da hayatı için önem taşır. Tüvtürk randevu almak için tarihiniz geçmeden önce sitemizden ya da çağrı merkezimizden bize ulaşarak belirttiğiniz güne uygun saate randevu alarak danışmanlık hizmeti alacağınızı unutmayınız!

tüvtürk randevu konusunda araç sahiplerinin yaşadığı en çok mağduriyetleri sizlere yararlı olacağından lütfen sırayla okuyunuz. Yukarıda bahsettiğimiz herhangi borcunun olmadığından emin olmadan borçlu olarak istasyonlara gitmeleri . Tüvtürk rezervasyon sistemi üzerinden kayıt oluştururken plaka, araç cinsi, hizmet türü, seçilen istasyon, tarih veya saat bilgilerinin yanlış girilmesi veya randevu bilgileri unutularak geç yada başka zamanda gidilmesi. Bir başkası adına araç Tüvtürk yaptırabilmek için eksik evraklarla gidilerek gerekli şartları taşımaması, Şirket araçlarında ortağı, şirket çalışanı ya da bir başkası Tüvtürk yaptıracaksa duruma göre vekalet örnekleri olmadan yada eksik evraklarla Tüvtürk istasyonlarına gidilmesi gibi bu güne kadar çoğu araç sahibi buna benzer durumlarla karşılaşarak gereksiz yerer randevu alarak zaman kaybetmiştir.

Tüvtürk periyotları neye göre bakılır? Tüvtürk niçin bu kadar popüler oldu? Tüvtürk ten bu zamana kadar ne değişti? Tüvtürk geldikten sonra emisyon, ölçüm, sorumluluk, soru, düzenlemeler nedir? Tüvtürk kontrollerinde panik yaşayan kullanıcılar? Tüvtürk fenni motorlu taşıt muayene gerçekleri?

tüvtürk ile ilgili araç randevu danışmanlık ve randevu aldığını iddia eden sahte internet sitelerine itibar etmeyin. Bu kuruluşların mükellef kayıtları, ticari ünvanları ve ne kadar yasal olduğu konusuna araştırma yapmadan kesinlikle kredi kartı, ruhsat bilgilerinizi paylaşarak başvuru yapmayın. Arama motorlarında doğal veya reklamlar aracılığıyla yer alan bu internet siteleri özellikle Google de arama yaparken buna benzer sitelerle karşılaştığınızda hemen geri bildirimler aracılığıyla şikayette bulunun. Tüvtürk araç istasyonlarına yılda 1 veya 2 defa gidildiği için güncel bir çok gelişmeleri, yenilikleri takip edemiyorsanız şirketimizden bu konularda ücretsiz olarak ta 7/24 hizmet alabilirsiniz.

Araç Muayene Randevu